EMMY

Mala Emmy je posebna po tome što je smeđa – to je rijetka boja među mini praščićima. Stigla nam je kao dvomjesećna beba iz Slovenije. Naime, Darwin i Oskar su bili dva usamljena već poveća dečka, pa smo im nabavili žensko društvo. Emmy je ubrzo stasala, a došli su i prvi praščići – prekrasno iskustvo i njoj i nama!

LEGLOOEmmy je do sada imala šest legala. Bila je svakome posebno dobra i brižna mama. Zahvaljujemo joj što smo sa svakim leglom proživjeli prelijepe i dragocijene trenutke te stekli bogato iskustvo o parenju, trudnoći, porodu i podizanju mini praščića.

LEGLO 3Sve smo praščiće udomili u dobre ruke. S mnogima od njih smo i danas u živom kontaktu, pa uživamo gledajući ih i slušajući od njihovih vlasnika kako odrastaju. Naravni, tu smo im uvijek pri ruci i da pomognemo svojim savjetom kad god zatreba.

Naravno, nismo ih baš sve udomili, poneki je i ostao kod nas …

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>