KNJIGA “TEOLOGIJA ŽIVOTINJA”

knjiga TEOLOGIJA ZIVOTINJA & Resto

TEOLOGIJA ŽIVOTINJA prijevod je magistralnog djela Andrewa Linzeya, anglikanskog teologa i prvog profesora animalne etike u svijetu koji je do sada izdao mnogobrojna djela te tematike. To je njegovo prvo djelo prevedeno na hrvatski jezik, ali i prvo djelo te tematike (kršćanski pogled na dobrobit životinja) prevedeno na našem govornom području uopće.

Ako vas zanima autentična kršćanska misao o dobrobiti životinja čvrsto utemeljena u Bibliji i Božjoj objavi, ovo djelo vam od srca preporučujemo kao jedno od najkvalitetnijih i najpotpunijih te temetike, osobito za prvu i cjelovitu informaciju o kršćanskom stavu o dobrobiti životinja, vegetarijanstvu, eksperimentima nad životinjama i sličnim pitanjima o odnosu prema životinjama.

CIJENA: 100 kn

Ovu vrijednu knjigu možete naručiti na:
tel. 099/8252-901
e-mail: zbiscan@inet.hr

(NA SLICI: naša Resto se itekako s pravom zainteresirala za knjigu koja se zalaže za dobrobit svih životinja, pa i njezine toliko nemilosrdno iskorištavane pasmine konzumnih kokoši, tzv. brojelera)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>